Samtid, inte din, min eller vå¨r tid!

Vita privilegier 101

Vi har en medelålders vit man som säger sig tro på frihet, konkurrens och ekonomi – men säljer ut sig själv och sina egna ord, enbart för att få makt som Moderaternas ledare

Vi har en vit vacker framgångsrik och i mångas ögon vacker kvinna med kristna värderingar, som går emot allt som bibeln talade om, enbart för att få makt som KD’s ledare

Vi har en kvinna av icke nordisk hud-pigmentering med en liberal, öppen och folklig ton i sitt partis bakgrund, som ler, niger och fnissar blygt när rasister talar om människor med hennes genetiska bakgrund, enbar5t för att få makt som L’s ledare

SD är själva stolta och säger att de förändras – men att det enbart handlar om yta, fraseringar och klädval – står var och varje dag otroligt tydligt.

Man vill gärna få det till att SD och V står på de olika ytterkanterna; men V är lite som en mellanlagrad prästost från Lidel som man glömt i frysen och SD är som en utgången Havartiost som ligger på ett element och osar.

V har sedan länge avsagt sig ”kommunist” delen. Även som kommunister så var man inte extrema inom svensk politik då KPMLR var aktiva under den delen, VPK var inte en ombildning av dem eller något sånt… SD’s rötter, och deras nuvarande medlemmar är fortfarande kvar i samma bakgrund som när partiet startades – även om många andra anslutit sig. Men partiet, dess vilja, mål och allt sånt är fortfarande detsamma.

En simpel fråga: ”Sverige behöver en nystart och en borgerlig regering som har kraft att ta tag i kriminaliteten, arbetslösheten och utanförskapet”, skriver Kristersson på Facebook.”Hur tar man ett krafttag i en fråga om utanförskap genom att inkludera ett ett parti som exkluderar människor?

SD-ledaren Jimmie Åkesson kommenterar beslutet:
– Som jag sagt tidigare, under mer än tio år faktiskt, så kommer Sverigedemokraterna aldrig stänga dörren för samtal med något riksdagsparti, det gäller fortfarande, säger Jimmie Åkesson.

vad har HAN mer sagt under 10 år och VAD har deras parti trott på under mer än 10 år…?

samt ”Sverigedemokraterna är inte intresserade av att utgöra stödhjul åt en regering som inte ger oss inflytande som står i proportion till vår storlek. Just den punkten är faktiskt inte förhandlingsbar”.

Den kristna(?) politikerna (?) Ebba svarar ”Välkommet beskedet från L idag. Beklagar att man fortsatt kommer förhandla budget med Löfven regeringen. Men oavsett detta är dagens besked ett viktigt steg närmare maktskifte och en politik som sätter sakfrågor och Sveriges bästa främst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *