Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Video

Att våga


Video

livsviktigt

Video

style wars

Video

Rosa

Links

Saker som gör en fattig

“No bachelor pad would be complete without an over the top item like an aquarium coffee table. This fully functional coffee table aquarium comes complete with decorative aquarium plants, lighting, filtration pumps, and everything else you’ll need.”
http://www.thisiswhyimbroke.com

Links

Kostnaden av priset för oss

Riskkapitalisterna i den privata vården och äldreomsorgen har redan tjänat miljarder på Moderaternas politik. De summor valrörelserna kostat är småpotatis i jämförelse. Därför är det olyckligt att Moderaterna hemlighåller varifrån partiet får sina pengar. Är det från Caremas direktörer? Är det från Attendos? Vilka fler än Douglas och Axén-Olin är insyltade? Och nu, när Moderaterna gör allt för att rädda systemet med riskkapitalister och obegränsat vinstuttag i välfärden, måste frågan ställas. Var den moderata politiken egentligen bara en väntjänst till dem som bekostade valsegern?
http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/

Links

Bluff, Scam & Spam

EuroAds Sweden AB lockar dig som besökare på bl.a. Facebook till medverkan genom budskap som:
”Slipp betala hyran i ett helt år”
”Vinn 8 000 till dina julklappar”
”Vinn en fest på Mallorca med 20 av dina vänner”
”Vinn ett kylskåp som vi fyller under hela 2 års tid.”
Problemet är att de inte alls har tänkt att göra något av ovanstående..

Läs mer: http://www.internetsweden.se/

Links

Påtittade

Det är en sak att moderaterna låtsas vara sossar. Det är nåt annat att de efter fem års maskerad nu tycks tro att de faktiskt är det på riktigt.” /../ “Reinfeldt är en av alla posörer med munnen full av demokrati som med jämna mellanrum kräver att Vänsterpartiet –för femtioelfte gången – ska göra upp med sitt förflutna. Det är dags att han riktar kravet mot sig själv och sitt parti: Vilka är vi och varifrån kommer vi?
http://www.aftonbladet.se/kultur/article13851821.ab

Links

Sanningensryggrad

Att granska makten är en sak. Att agera duktig idiot åt ljusskygga krafter som försöker göra palatsrevolution i ett politiskt parti är något annat.
Det är tråkigt att så många duktiga journalister inte förstår skillnaden.

http://www.aftonbladet.se/kultur/article13780279.ab

Links

Att syna vargen i ulvkläder….

Enligt flera gamla S-profiler försöker M förmedla att man byggt upp den svenska välfärden och att man gick i bräschen i kampen mot apartheid.
– Det är en historieförfalskning, säger Lena Hjelm-Wallen (S) biståndsminister 1985–1991.
Under sent 70-tal och tidigt 80-tal införde Sveige investeringssanktioner och senare handelssanktioner mot Sydafrika, där apartheid var en realitet. Vid den sista sanktionsskärpningen 1985 röstade alla partier för, förutom just Moderaterna. I sitt nya idéprogram skriver man dock att ”Kampen för rättvisa har också historiskt varit en stark drivkraft för rösträtt, mot apartheid, för jämställdhet, mot diskriminering och för rättsstat. För Moderaterna är rättviseperspektivet ständigt närvarande.”

http://blogg.aftonbladet.se/politikerkollen/