Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Video

Underbart!

Video

Att våga

Video

livsviktigt

Video

style wars

Video

Rosa

Links

Saker som gör en fattig

“No bachelor pad would be complete without an over the top item like an aquarium coffee table. This fully functional coffee table aquarium comes complete with decorative aquarium plants, lighting, filtration pumps, and everything else you’ll need.”
http://www.thisiswhyimbroke.com

Links

Kostnaden av priset för oss

Riskkapitalisterna i den privata vården och äldreomsorgen har redan tjänat miljarder på Moderaternas politik. De summor valrörelserna kostat är småpotatis i jämförelse. Därför är det olyckligt att Moderaterna hemlighåller varifrån partiet får sina pengar. Är det från Caremas direktörer? Är det från Attendos? Vilka fler än Douglas och Axén-Olin är insyltade? Och nu, när Moderaterna gör allt för att rädda systemet med riskkapitalister och obegränsat vinstuttag i välfärden, måste frågan ställas. Var den moderata politiken egentligen bara en väntjänst till dem som bekostade valsegern?
http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/

Video

Vetenskap

Links

Bluff, Scam & Spam

EuroAds Sweden AB lockar dig som besökare på bl.a. Facebook till medverkan genom budskap som:
”Slipp betala hyran i ett helt år”
”Vinn 8 000 till dina julklappar”
”Vinn en fest på Mallorca med 20 av dina vänner”
”Vinn ett kylskåp som vi fyller under hela 2 års tid.”
Problemet är att de inte alls har tänkt att göra något av ovanstående..

Läs mer: http://www.internetsweden.se/

Links

Påtittade

Det är en sak att moderaterna låtsas vara sossar. Det är nåt annat att de efter fem års maskerad nu tycks tro att de faktiskt är det på riktigt.” /../ “Reinfeldt är en av alla posörer med munnen full av demokrati som med jämna mellanrum kräver att Vänsterpartiet –för femtioelfte gången – ska göra upp med sitt förflutna. Det är dags att han riktar kravet mot sig själv och sitt parti: Vilka är vi och varifrån kommer vi?
http://www.aftonbladet.se/kultur/article13851821.ab