Snapseed

Under den senaste tiden så har detta varit min verkliga go-to app när det gäller att redigera bilderna på mobilen.

Först och främst så är det för att man verkligen har de grundläggande redigeringsmöjligheterna i den, sen att man kan påverka bara delar av bilden följt av att de filter som finns – allt från deras egna variant av fusk HDR och Tilt-Shift till de vanliga filtren, som faktiskt kan tillföra och göra något unikt av bilden genom att föra in en känsla till den. Sen, inte att förglömma, så har den även flera riktigt bra och snygga bildramar också

Detta är en bildredigerings app som både varsamt kan lyfta och förstärka dina bilder, till att skapa nya spännande uttryck av dem, utan att fastna i vedertagna klichéer om bildfilter och liknande.

HDR20140118_132911_1 20131213_150458_2 20140419_180650_HDR_3

[pb-app-box pname=’com.niksoftware.snapseed’ name=’Snapseed’ theme=’light’ lang=’en’]

Snapseed

Om a. Melin

Uppvuxen med Game & Watch och ZX Spectrum följt av en Amiga och sen PC för att fortsätta med Siemens , Sony Ericsson och Nokia innan det blev Android landskapet som numera utforskas med en nyfikenhet och envishet i ett sökande på guldkornen som sätter solen i skugga. Har ständigt ett vakande öga öppet för de appar som utnyttjar möjligheterna, samtidigt som de även skapar dem...