SwatchMatic

Det där med färger är sällan lätt. Är en färg mer blå eller grön i sin nyans, eller hur kan man veta vad något som man ser på stan har för färg samt hur plockar man lägg fram komplementfärger till det om man skall göra någon design?

I en värld med många stora problem, så kan det dock kännas tryggt att vi numera har sån teknik i våra händer att vi både snabbt och enkelt verkligen kan lösa just den här typen av problem numera!

SwatchMatic Pro

För här har vi en app som bara genom att du riktar kameran mot den färgen som du är intresserad av – oavsett om det är på en tröja i en butik, en färg på en logotyp eller en underbar nyans på ett löv, så presenteras det snabbt och smidigt på skärmen vilken färg det är, samt att du även får dess RGB värde och även HEX värde för webben!

Du får även upp komplimenterande färger och en färgharmoniskala som du enkelt kan jobba vidare med.

SwatchMatic Pro

– Numera är det hur lugnt som helst om någon bara ger dig en utriven papperslapp och pekar på en färg på den och säger att den färgen vill jag ha!

Lägg inte tid på att jaga färgerna eller att försöka hitta färger som funkar ihop, utan låt det kreativa arbetet få ta sin riktiga plats istället. Låt din telefon få vara en del av ditt arbete och utnyttja det riktigt smarta med vad denkan erbjuda dig. Uppfinn inte hjulet igen, men sätt fantastiska färger på det och lägg tid på att göra dess design helt fantastisk! 🙂

[pb-app-box pname=’com.appbaan.swatchmatic’ name=’SwatchMatic’ theme=’light’ lang=’en’]

SwatchMatic