Real Boom-Bap in 2021 #Augusti Edition

Reading Time: < 1 minute

Observera att denna post är över ett år gammal.

Inom hip-hop scenen pratar många idag om att hip-hopen övergett sina rötter och lyricismen dött ut genom övergödningen av mumbel-rappers och autotune korrigerad flow.

Även om det har snart gått 30 år sedan Def FM, så är våra nerver kopplade till gatans strömförsörning och ständigt mullrande ljud.

För att visa att hip-hopen fortfarande är närvarande, även om reklammakarna placerar ut neonskyltar på köp-gatorna och gör allt för att rikta fokus mot snabba pengar som aningslös skapas för kortsiktig tillfredställelse, så fick vi idén om att sätta ihop en spellista varje månad även den så kallade Boom-Bap rappen som levererats under den tiden.

I första listan från Augusti möter vi, både oväntat och inte så oväntat, veteraner som Brother Ali, El Da Sensei, Nas, Nonchalant, KRS One, Stetsasonic, Ms. Lauryn Hill, Paula Perry, Q-Tip, Large Pro, Neek the Exotic, Chuck D, RBX, EPMD, Shadaam Sahdeeq, Canibus, Chino XL, DMC, Kurupt, Ras Kass, Tragedy Khadafi, Bumpy Knuckles, Fat Joe, Jeru The Damaja, Celph Titled, OC, Sadat X, Papoose, The Game, Gift of Gab, Kool Keith, Tech N9ne och Jungle Brother, samt fler namn från asfaltens barndom, vars röster fortfarande rullar ut mellan neonstrimmorna efter det att mörket faller över den sensommar våta asfalten, tillsammans med nya röster.

Real Boom-Bap in 2021 #Augusti Edition:
https://spoti.fi/3D8RF49

– Trevlig lyssning, till nästa månad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *