QUB: Kreativa möjligheter med enkla förutsättningar

Reading Time: < 1 minute

Observera att denna post är över ett år gammal.

Under våren deltog vi i delar av planeringen inför för ett nytt större projekt. Vi valde att kalla för HUB, just för att det var tänkt som en knutpunkt både in och ut, för att skapa, lära, förstå och dela med sig – men tyvärr blev ej det projektet av, för vår del. De ansvariga valde att istället fokusera på väldigt låsta ramar, där kreativitet och allt annat i vårt arbete blev sekundärt till hierarkier och traditionellt tänk.

Så nu startar vi istället ett eget projekt, på en väldigt avslappnad nivå – låt oss presentera:

QUB: Qreativitet, Utbildning & Beatz

Vi vill komma ifrån den vedertagna bilden av en en-dimentionell kub, där vi kan undersöka alla dess sidor samt synliggöra att det inte enbart vad som är innanför ramarna som bestämmer ramarna – utan det krävs att man synliggör och förhåller sig till vad som är utanför! Tillsammans med vår vision att kreativiteten är något man aktivt jobbar med, som vi sedan sammanställer i mindre lättillgängliga delar!

Målet är att förenda det egna intresset och kreativiteten med ökade möjligheter samt vilja att komma in på arbetsmarknaden eller söka fördjupande studier.

Välkommen!

One Reply to “QUB: Kreativa möjligheter med enkla förutsättningar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *