Real Boom-Bap in 2021 #September Edition

Inom hip-hop scenen pratar många idag om att hip-hopen övergett sina rötter och lyricismen dött ut genom övergödningen av mumbel-rappers och autotune korrigerad flow.

Även om det har snart gått 30 år sedan Def FM, så är våra nerver kopplade till gatans strömförsörning och ständigt mullrande ljud.

För att visa att hip-hopen fortfarande är närvarande, även om reklammakarna placerar ut neonskyltar på köp-gatorna och gör allt för att rikta fokus mot snabba pengar som aningslös skapas för kortsiktig tillfredställelse, så fick vi idén om att sätta ihop en spellista varje månad även den så kallade Boom-Bap rappen som levererats under den tiden.

I denna andra listan över Septembers utgåvor möter vi, både oväntat och inte så oväntat, veteraner som Ruste Juxx, Royal Flush, The God Fahim, Termanology, El Da Sensei, Nottz, Xzibit, Outlawz, A-F-R-O, Killah Priest, Block McCloud, Sean Price, Copywrite, Redcloud, Telfon, DJ Premier, Hutch 187, Money B, Defari, Papoose, Method Man, Charli 2na, Doug E. Fresh, The Grouch, Big Twins, Blu, Gavlyn, King Magnetic, Tone Spliff, U.G, Neek the Exotic, Large Pro, Q-Tip, Ill Conscious, Vast Aire, Theory Hazit, Vinnie Paz, Yukmouth och Smit-N-Wessun, samt fler namn från neonbelysningen i gatuhörnen, vars röster fortfarande rullar ut mellan neonstrimmorna efter det att mörket faller över den sensommar våta asfalten, tillsammans med nya som gamla röster.

Real Boom-Bap in 2021 #September Edition:
https://spoti.fi/3FMOgKi

  • Trevlig lyssning, till nästa månad!

One Reply to “Real Boom-Bap in 2021 #September Edition”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *