DOCK: Digitalt, Officiellt & Cinematisk Kommunikation

Reading Time: < 1 minute

En utbildning för chefer och kollegor för att enkelt kunna skapa bra, framtidssäkrat digitalt videomaterial för presentationer, intervjuer och guider med befintlig teknik.

Vi ser det ständigt på tv. Videointervjuer som ser ut som när man streamade 1996 med en skakig webbkamera som filmar underifrån, dåligt ljus, ostadigt ljud och en trist interiören från ett kök – eller där folk sitter med gaming headset alt. in-ear lurar med sladd som de håller för munnen.

I bästa fall ser det ut som en Twitch stream. Men inger det den trygghet, professionalism och kraft som man vill och behöver förmedla?

Så hur gör man, för att få ordning på sin stream och filmmaterial som man kan göra själv, kust så att det ser officiellt och proffsigt ut?

– Utan att köpa in, bygga och investera tid på en egen studio?

Här går vi igenom grunderna och hur du faktiskt skapar material själv – enkelt, snabbt och billigt – men med hög kvalitet. Vi går igenom film, bild, ljud, ljus och även möjligheterna med nya AI verktyg och hur du blir trygg och tydlig i det material som du skapat..

Om Andreas B. Melin

Digital kreatör med datakunskap sedan tidigt 80-tal inom programmering, webbutveckling, innehållskreation, design, musik, foto & video produktion, sociala medier, kurser, VR och AI. Har jobbat kommunikation och medieträning på alla sidor inom nyhet och nöjesindustrin; från webb till radio och TV samt film och tidning samt skivbolag i över 35 år, plus i över ett halvt decennium inom arbetsmarknadsförvaltningen med fokus på CV:n och kroppsspråk. Har en stor nyfikenhet för uttryck och nya möjligheter.

One comment on “DOCK: Digitalt, Officiellt & Cinematisk Kommunikation

  1. Pingback: Utbildnings koncept | QUB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *