ALLTID EN IDE

Reading Time: < 1 minute

Hur ofta hör vi folk tycka, känna, uppleva och anse att något faktiskt är bra – men för att just vid startskottets antydan, yttra ”Fast det är nog igen idé för mig…”?

Vi menar att det ALLTID är en idé.

Iden ligger i att: du vill, du känner, du tycker – och du genomför.

Vill man vara krass så kan man bryta ner det hela till följande krassa resonemang.

  • Helst av allt så skulle jag vilja göra detta, men jag vet och förstår att inte alla får det, att det är svårt att få möjlighet att göra det, så jag inser att det inte är någon idé för mig.

eller…

  • Det är ingen idé för den personen, för den nöjer sig med något enkelt och har inte så höga krav, samt i de sammanhangen så är det ingen idé att göra det där extra.

Vi tycker och tror att det ALLTID är en IDE, och här vill vi ge dig själv möjligheten att våga och känna det själv.

Vårt motto är: Det är aldrig inte värdefullt/viktigt, utan att det alltid är en möjlighet, samt att det är värt att ta, ge och skapa – tid för dig!

VÄLKOMMEN!

Om Andreas B. Melin

Digital kreatör med datakunskap sedan tidigt 80-tal inom programmering, webbutveckling, innehållskreation, design, musik, foto & video produktion, sociala medier, kurser, VR och AI. Har jobbat kommunikation och medieträning på alla sidor inom nyhet och nöjesindustrin; från webb till radio och TV samt film och tidning samt skivbolag i över 35 år, plus i över ett halvt decennium inom arbetsmarknadsförvaltningen med fokus på CV:n och kroppsspråk. Har en stor nyfikenhet för uttryck och nya möjligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *