QUB

Reading Time: < 1 minute

Vad är då detta?

Det är mellanrummet mellan boxens in och utsida, den kreativa linjen som både begränsar, öppnar upp samt skapar.

Detta är QUB: Qreativitet, Utbildning och Beatz!

Vi vill komma ifrån den vedertagna bilden av en endimensionell kub, där vi kan undersöka alla dess sidor samt synliggöra att det inte enbart vad som är innanför ramarna som bestämmer ramarna – utan det krävs att man synliggör och förhåller sig till vad som är utanför! Tillsammans med vår vision att kreativiteten är något man aktivt jobbar med, som vi sedan sammanställer i mindre lättillgängliga delar!

Målet är att förena det egna intresset och kreativiteten med ökade möjligheter samt vilja att komma in på arbetsmarknaden eller söka fördjupande studier.

Välkommen!

Om Andreas B. Melin

Digital kreatör med datakunskap sedan tidigt 80-tal inom programmering, webbutveckling, innehållskreation, design, musik, foto & video produktion, sociala medier, kurser, VR och AI. Har jobbat kommunikation och medieträning på alla sidor inom nyhet och nöjesindustrin; från webb till radio och TV samt film och tidning samt skivbolag i över 35 år, plus i över ett halvt decennium inom arbetsmarknadsförvaltningen med fokus på CV:n och kroppsspråk. Har en stor nyfikenhet för uttryck och nya möjligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *